Wij zijn Mix&Match.com

In 2010 zijn we met ons full-service bureau voor Communicatie en PR de wereld ingegaan. We werken voor corporate klanten, in de profit en non-profit sector, en gaan altijd voor het beste resultaat. Een tevreden klant!

Ondernemerschap en deskundigheid

Elke Naudts en Jeanine Schouten zijn twee enthousiaste en gedreven vrouwen. We hebben een brede kennis en ervaring op het gebied van marketing, communicatie en PR.

Wij geloven in de kracht van een transparante en heldere samenwerking met onze klanten. Zij denken met ons mee en wij staan open voor ideeën van de klant. Zo wordt de marktkennis van de opdrachtgever optimaal benut. We werken in een wereld die snel verandert. Onze werkwijze is gebaseerd op ondernemerschap, flexibiliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Team

Het team van Mix&Match.com communiceert graag en doet dit met passie, beleving en emotie. Communiceren is en blijft immers mensenwerk. Wij beschikken over een jarenlange ervaring in communicatie met mensen. Deze ervaring en onze specialistische kennis zorgen voor de optimale ‘communicatiematch’ bij de doelgroep.

Jeanine Schouten

Jeanine Schouten

Communicatie adviseur en eigenaar

Zichtbaarheid is tegenwoordig cruciaal. En daarvoor heb je de juiste communicatiemiddelen en -kanalen nodig. Weet jij jouw doelgroepen te vinden, te binden en te boeien?

Hoe communiceer je met jouw klanten? Hoe houd je medewerkers betrokken? Hoe betrek je het grote publiek bij jouw organisatie? Communicatievraagstukken die ik samen met jou kan oplossen.

Mijn passie en kracht ligt bij in- en externe communicatie. Voor mij is communicatie succesvol als we naar elkaar luisteren en met elkaar sparren om te achterhalen wat jou drijft en wat jouw behoeften zijn. Vervolgens zet ik het vraagstuk om naar een maatwerkoplossing.

Heb jij een uitdagend communicatievraagstuk? Dan nodig ik je uit om vrijblijvend contact op te nemen.

Je kunt me telefonisch bereiken: 06 50263773.

Elke Naudts-Wiersum

Elke Naudts-Wiersum

Communicatie adviseur en eigenaar

Als mens en communicatie adviseur ben ik oprecht nieuwsgierig naar hoe organisaties mensen vinden, boeien en binden! Hoe zorg je ervoor dat klanten en leveranciers ambassadeurs worden? Hoe houd je medewerkers betrokken bij veranderingen? Maar ook, hoe betrek je het grote publiek bij jouw organisatie? Communicatie vraagstukken die ik graag oppak!

Mijn advies, begeleiding en aanpak is maatwerk. Iedere organisatie is immers uniek! Samen met elkaar wegen we de ‘voors’ en ‘tegens’ af van de verschillende kansen die er liggen. Maak nu vrijblijvend een afspraak om te kijken welke oplossingen ik bied om de interne- en externe communicatie te verbeteren! 

Je kunt me telefonisch bereiken: 06 38917610

Monique van der Schans

Monique van der Schans

Social Media Expert

Creatief, betrokken en positief kritisch. Met deze eigenschappen zoek ik naar de juiste look & feel voor het brengen van de boodschap op sociale media. Wie is de doelgroep, welke mediakanalen zijn effectief en waardoor ontstaat er interactie? Mijn kracht ligt in het creëren van (online) zichtbaarheid door het boeien en binden van de doelgroep. Sociale media bieden hiervoor succesvolle tools, die ik met veel enthousiasme inzet om het beste resultaat voor de klant te realiseren. Daar ga ik voor.

Je kunt me telefonisch bereiken: 06 42555599.