Wat we doen

Verbinding – Emotie – Beleving – Authenticiteit

Bij ons voeren de kernwaarden altijd de boventoon:
Verbinding, Beleving, Emotie en Authenticiteit.
Dit zijn de drijfveren in onze bedrijfsvoering.

Concept

In een kort en krachtig plan van aanpak vertalen wij de strategische doelstellingen door naar de inzet van een effectief geïntegreerde communicatiemix. Conceptontwikkeling biedt een (business)model om (markt)doelstellingen verder te versterken.


 

Vormgeving

Een onderscheidende vormgeving zorgt voor herkenbaarheid, duidelijkheid en (uiteindelijk) vertrouwen. Daarom is een goed doordachte vormgeving essentieel. We stellen eerst met elkaar de kernwaarden, doelgroep, doelstellingen en boodschap vast voordat we gaan bouwen aan de visuele identiteit. Dit levert niet alleen creatieve ontwerpen, maar deze zijn ook eigentijds en doelgericht.


 

Tekst

Tekst moet het verhaal van de organisatie vertellen. Een duidelijk en transparant verhaal. Een verhaal met beleving en emotie. Als geen ander weten wij hoe we de boodschap pakkend en doelgericht, voorzien van de juiste tone of voice, kunnen verwoorden. Of het nu gaat om een persbericht, jaarverslag, brochure, magazine of wervingscampagne.


Marktonderzoek

Een relevant communicatieadvies begint met een (markt)onderzoek bij de doelgroep(en). Na gesprekken met belangrijke stakeholders krijgen wij inzicht in de kansen en risico’s van de reeds ingezette communicatiemiddelen en de te varen koers. Een kwalitatief onderzoek, welke wij naar behoefte extra kunnen uitvoeren, geeft verdergaande informatie over de resultaten en inzicht in het terugverdienmodel van de in te zetten communicatiemix. De uitkomsten geven wij weer in een korte en krachtige (SWOT-) analyse.


Strategie

Verhalen leggen relaties, verhelderen doelen en geven betekenis. Wij helpen organisaties hun verhaal te vinden en te vertellen. Een duidelijk en transparant verhaal. Een verhaal met beleving en emotie. Krachtig, concreet en beeldend.

Wij doen dit door te luisteren naar jullie verhaal, in gesprek te gaan met de omgeving, om ons heen en vooruit te kijken. Om vervolgens de verbinding te leggen met een effectieve en glasheldere communicatiestrategie.


 

Public Relations

Wij bedenken, ontwikkelen en organiseren pr-activiteiten. Welke service wij inzetten hangt af van de doelstelling, doelgroep en het budget. Denk bijvoorbeeld aan publicaties, persberichten, perswoordvoering, pr-events, contentmarketing, bedrijfsfilm/vlogs, sociale media en mediamonitoring.


Online

Online is in de huidige tijd niet meer weg te denken. Wij adviseren over online wervings- en promotiecampagnes, websites en sociale media. De kracht van kanalen als Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn om een merk, product en/of dienst te promoten is enorm. Campagnes maken het mogelijk om de doelgroep te targeten en tot actie aan te zetten. Daarnaast zijn de kosten voor de inzet van sociale media relatief laag. Een goede online strategie opzetten is lastig, zeker in tijden waarin alles in een snel tempo verandert. Wij helpen onze klanten een online strategie op te zetten en deze binnen de verschillende disciplines van de organisatie uit te zetten.